Verzending & retour

Verzending 
Pakjes worden verzonden met PostNL, Bpost of DPD. Bestellingen kunnen gemakkelijk gevolgd worden door op de orderstatuspagina op de Track & Trace code te klikken.

Levertijden
België & Nederland: 1 tot 3 werkdagen.

Frankrijk: 2-5 werkdagen
Duitsland: 2-5 werkdagen
Andere EU-landen: 3 tot 8 werkdagen.

Pakjes naar Nederland en België worden ook op zaterdag geleverd. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijden niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Prijzen
De verzending naar België en Nederland is volledig gratis. 

De verzendkosten voor Frankrijk en Duitsland bedragen € 7.95, voor andere EU-landen lopen de verzendkosten op tot 29,95.

Indien je op één dag twee aparte bestellingen hebt geplaatst, en de eerste nog niet verzonden werd, wordt de tweede betaling van verzendkosten terugbetaald. 

Retourneren
Retourneren is volledig gratis. Je hebt 30 dagen bedenktijd.
Om te retourneren volstaat het om naar ons retourportaal te surfen:

Laat ons eventueel weten waarom je het product retourneert, zo kunnen we jouw feedback meenemen naar de toekomst. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour. 

Let op! Product mag geen gebruikssporen bevatten of beschadigd zijn om het volledig retourbedrag terug te krijgen. Als er echter slijtage of schade is opgetreden, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze schade kan ontstaan wanneer je meer hebt gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of je het wil houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren.