Placeholder Verzenden en retourneren | GoldenPaw.be
Doorgaan naar inhoud

Verzending & retour

Verzendinformatie & verzendkosten

Wij verzenden al onze bestellingen met betrouwbare koerierdiensten zoals PostNL, Bpost of DPD. Op de orderstatuspagina kun je de status van jouw bestelling volgen. 

Land   Verzendkost 
België van €2.95 tot 5.95*
Nederland van €3.95 tot €6.95*
Duitsland €9.90
Frankrijk €9.90


Verzendkosten naar andere EU-landen lopen op tot 29,95 en worden berekend bij het afrekenen. 

*Verschilt per categorie.

Levertijden

Op onze productpagina's kun je altijd de geschatte levertijd vinden.
Houd er rekening mee dat dit slechts een schatting is en er vertragingen kunnen optreden bij de koerierdiensten. Je bestelling wordt echter altijd ten laatste volgende werkdag verzonden, tenzij anders vermeld.

Zodra jouw bestelling gereed is voor verzending, ontvang je van ons een e-mail met een trackingcode. Hiermee kun je jouw pakket volgen en op de hoogte blijven van de status van de levering. Zo weet je altijd waar jouw bestelling zich bevindt en wanneer je deze kunt verwachten.

Gemiddeld duurt de levering naar België en Nederland 1 tot 3 werkdagen, terwijl de levertijd naar alle andere EU-landen kan oplopen tot 7 werkdagen.

Let op: de bovenstaande gemiddelde levertijden zijn niet van toepassing op gepersonaliseerde producten. Bij gepersonaliseerde producten kan de levertijd langer zijn vanwege het extra productieproces dat nodig is om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Wij willen je erop wijzen dat zodra jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten en aan de koerierdienst is overgedragen, wij geen invloed meer hebben op het verdere verloop van de levering. Wij streven er echter altijd naar om de op de productpagina's vermelde levertijden zo nauwkeurig mogelijk te houden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de levering van jouw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Retourneren

Bij ons kun je jouw bestelling kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Het retourproces is eenvoudig, surf naar ons retourportaal en volg de aangegeven stappen:

Laat ons eventueel weten waarom je het product retourneert, zo kunnen we jouw feedback meenemen naar de toekomst. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour. 

Gepersonaliseerde producten kunnen alleen geretourneerd worden in geval van productiefouten of schade die is ontstaan tijdens de levering. Het is belangrijk dat je ons hiervan binnen drie kalenderdagen na ontvangst op de hoogte stelt.

Let op: om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, moet het product in originele staat en zonder gebruikssporen worden geretourneerd. Als er slijtage of schade is opgetreden, behouden wij ons het recht voor om deze kosten te verrekenen met het terug te storten bedrag. Houd er rekening mee dat het product alleen mag worden gebruikt om te beoordelen of je het wilt houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren.